Hódmezővásárhely női kézilabdázásának története a kezdetektől napjainkig

Ezen Internet-es hozzáféréssel szeretnénk mindenki számára megteremteni annak lehetőségét, hogy az általunk összegyűjtött, és megjelentetett, valamint az azóta eltelt időszak adataihoz is hozzá tudjon férni.


Riportok


Ezen a területen azokat a riportokat szedtük össze egy külön szakaszba, amelyeket az anyaggyűjtés folyamán Talmácsi György készített a vásárhelyi kézilabdázásban általunk megítélten jelentősebb szerepet betöltött, és az anyaggyűjtés idején még élő személyekkel. Sajnos időközben vannak már olyan személyek is a megszólaltatottak között, akikkel jelenleg már nem lehetne riportot készíteni, és ezen lehetőségek az évek múltával egyre jobban beszűkülnek. Ezért is lehetnek fontosak ezek a beszélgetések, riportok, mert segítségükkel olyan információkhoz is sikerülhetett hozzájutni, ami az adott helyzetben közvetlenül nem érintett személyek nélkül teljes mértékben elfeledetté vált volna. Számunkra nem maradt más hátra, mint ezen információkat megköszönve, azokat az utókor számára hozzáférhetővé tenni.

Az itt megszólaltatott személyek természetesen szubjektív vélemény és megítélés szerint kerültek kiválasztásra. Biztosan lennének még olyan személyek, akikkel más véleménye szerint érdemes lehetett volna még további riportot készíteni, elbeszélgetni, és ezzel esetlegesen még további információkhoz is jutni, de az összeállítók nem csak az egyes élményeket, hanem elsősorban a dokumentálható tényeket, adatokat  fontosnak tartva úgy érezték, hogy ez egy egészséges egyensúlyi helyzet lehet a kiadvány szempontjából.
Ha valaki sértve érzi magát azáltal, hogy érzése szerint jogosulatlanul kimaradt a riportalanyok közül, akkor attól ezúton is elnézést kérünk, és szívesen veszünk kultúrált keretek közötti vélemény nyilvánítást erre vonatkozóan is a kapcsolatként megjelölt címen keresztül.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 94
Tegnapi: 44
Heti: 250
Havi: 250
Össz.: 137 807

Látogatottság növelés
Oldal: Riportok
Hódmezővásárhely női kézilabdázásának története a kezdetektől napjainkig - © 2008 - 2020 - hmvkezitortenet.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »